Sem Peter, ki se ukvarjam z montažo in servisom klimatskih naprav.

S pridobljenimi izkušnjami sem opazil veliko nepravilnosti pri montaži in vzdrževanju klim – estetske pomanjkljivosti (npr. viseči kabli in instalacija pri klimi, poškodbe fasad, slab učinek in izkoristek pri hlajenju/ogrevanju v prostorih kjer je klima, na preveč vidnih in izpostavljenih mestih pritrjena zunanja enota klime, poškodovana ali nepotrebna predolga instalacija, itd).

Dopis klimatske naprave web1

V kolikor imate eno od zgoraj naštetih težav, sem vam na voljo.

 

 Pri montaži klime sem: natančen, strokoven in pozoren na estetski izgled, da je klima v prostoru postavljena na pravo mesto z najbolj optimalnim izkoristkom hlajenja ali gretja, da je zunanja enota klime na najmanj motečem mestu ter da je celotna instalacija čimmanj vidna ter »skrita« v PVC kanal, dodatno izolacijsko cev, itd.

Dopis klimatske naprave web2

Predvsem se držim dogovorjenih časovnih rokov in vnaprej dorečene cene.


Ste vedeli, da je vzdrževanje klime lahko zdravju prijazen način?

Pomembno nam je vaše počutje in zdravje, zato pri vzdrževanju klimatskih naprav uporabljamo čistilo, ki ni škodljivo za vaša dihala in ne povzroča alergijskih reakcij.

Dezinfekcijsko čistilno sredstvo je samo na osnovi alkohola, ki hitro uniči široko paleto mikroorganizmov, ki se pojavijo v klimi (gljive, bakterije, viruse).

Računamo vam samo vzdrževanje oziroma opravljen servis klime ter (po potrebi) dejansko količino dodanega hladilnega plina.

Svežina, Peter Premože s.p., Igriška ulica 44, 1235 Radomlje, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., 040 975 880